top of page
Search
  • kritinisos

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. Πρωτοβουλία Πολιτών ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ

Αγαπητοί Συντοπίτες,

Το καλοκαίρι του 2012, συγκροτήθηκε στην Κρήτη, πρωτοβουλία ΠΟΛΙΤΩΝ για τη διαγραφή του «ειδεχθούς Ελληνικού Χρέους».

Στη συνέχεια αναγνωρίστηκε, με τον τίτλο «ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ» η Κίνηση, με απόφαση του Πρωτοδικείου Αθηνών. ( Υπ΄ αριθ΄ 744/2012).

Σήμερα, η Κίνηση, έχει φέρει το θέμα, ενώπιον του ΓΕΝΙΚΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ της ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ.

Δικάζεται, την 5 Μαΐου 2015, στην έδρα του Δικαστηρίου, που είναι το ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟ. (Ώρα 9.30 πμ).

Συγκεκριμένα, δικάζεται την ημερομηνία αυτή, ΠΡΟΣΦΥΓΗ του καταστατικού Εκπροσώπου της Κίνησης, Δικηγόρου, ΑΛΕΞΗ ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗ ΚΑΤΑ της ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ.

Υπερασπιστής της Προσφυγής στο Ακροατήριο, θα είναι ο Νομικός Εκπρόσωπος της «ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑΣ» Δικηγόρος Αθηνών ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ. Υπερασπιστής της ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ είναι ο δικηγόρος H. KRAMER.

Απαιτούνται υπογραφές πολιτών, που συμφωνούν με την καθιέρωση ως Νόμου, στην Ευρωπαϊκή Ένωση, της «Κατάστασης Ανάγκης». Κατ΄ αυτήν, «όταν το κράτος παραλύει και καταστρέφεται από τα χρέη και οι πολίτες φτωχοποιούνται και εξαθλιώνονται από την πληρωμή τους, αυτά, δεν πληρώνονται».

Πρέπει να βρεθούν, 1 εκατομμύριο τέτοιες υπογραφές. Αυτές δίδονται μέσω διαδικτύου με τον ακόλουθο τρόπο:

Μπαίνετε εσείς και τα μέλη του Σωματείου σας, στο Site www.seisachtheia.gr, «Συνταγματική Παρέμβαση των Ελλήνων ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ» για να ενημερωθείτε σχετικά με την δραστηριότητα της Κίνησης. Μετά να επισκεφτείτε το site www.1millionsignatures.eu. Και γίνεσθε μέλη της Κίνησης. Συμπληρώνοντας ότι εκεί σας ζητείται. Πρέπει να ξέρετε πως η Κίνηση είναι ανεξάρτητη. Παράλληλα με τις διπλωματικές προσπάθειες των Οργάνων του Κράτους, η Κίνηση παρατάσσει και αυτοτελείς δικαστικές ενέργειες. Έχει ανοίξει δηλαδή και δικαστικό αγώνα, με βάση τη Νομοθεσία της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Η Κρήτη πρέπει να πρωτοπορήσει και στη δικαστική προσπάθεια κατάλυσης της κυριαρχίας των Τραπεζιτών, των Λομπιτών και των Κερδοσκόπων. Όπως πρωτοστάτησε το 1941, στην αποσυναρμολόγηση της σιδηρόφρακτης πολεμικής μηχανής του φασισμού.

Η ρίζα μας, είναι φτιαγμένη να πρωτοπορεί και να αντέχει. Από αρχής μέχρις τέλους.

ΣΑΣ ευχαριστώ και ΣΑΣ συγχαίρω.

Ο Νομικός εκπρόσωπος της Κίνησης,

ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ

2 views0 comments

Recent Posts

See All

ΟΜΙΛΙΑ ΜΕ ΘΕΜΑ : TA ΕΠΙΤΕΥΓΜΑΤΑ ΤΩΝ ΚΡΗΤΩΝ ΚΑΙ Η ΔΡΑΣΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ

TA ΕΠΙΤΕΥΓΜΑΤΑ ΤΩΝ ΚΡΗΤΩΝ ΚΑΙ Η ΔΡΑΣΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ, ήταν το θέμα της διάλεξης του Οικονομολόγου - Κοινωνιολόγου και συγγραφέα Δρ. Λεωνίδα Μπίλλη ο οποίος με τεκμηριωμένα στοιχεία κατέδειξε

Πανελλήνια Ομοσπονδία 

Πολιτιστικών Κρητικών Σωματείων

Π.Ο.Π.Κ.Σ. 

bottom of page