top of page
Search
  • kritinisos

Το πρόβλημα με το να είσαι ηγέτης

Το πρόβλημα με το να είσαι ηγέτης σήμερα είναι ότι δεν μπορείς να είσαι σίγουρος αν οι άνθρωποι σε ακολουθούν ή σε κυνηγούν.

Σήμερα είναι Πέμπτη,6 Αυγούστου. Είναι η 218η ημέρα του έτους κατά το Γρηγοριανό Ημερολόγιο. Υπολείπονται 147 ημέρες.

. Η εκκλησία μας γιορτάζει τη Μεταμόρφωση του Σωτήρος Χριστού, την Ανάμνηση οπτασίας Σοφιανής και τον Άγιο Αββακούμ το Νεομάρτυρα.

. Σήμερα γιορτάζουν οι Ευμορφία, Έμμυ, Μορφούλα, Σωτήριος, Σωτήρης, Σώτος, Σωτηράκης, Σωτηρία, Σωτήρω.

. Η 6η Αυγούστου είναι ημέρα αφιερωμένη στο φιλί. Μπορεί να είναι έκφραση αγάπης, τρυφερότητας, σεβασμού ή δημόσιες σχέσεις…

. Αρκετή ζέστη σε ολόκληρη τη χώρα με βροχές και καταιγίδες τις θερμές ώρες της ημέρας σε αρκετές ηπειρωτικές περιοχές, στο Βόρειο και Βορειοδυτικό Αιγαίο, κατά τόπους στο Ιόνιο και σε ορεινά κυρίως τμήματα της Κρήτης, περιμένουμε για σήμερα. Τα φαινόμενα θα είναι τοπικά ισχυρά και θα συνοδευτούν από χαλαζοπτώσεις, ενώ αυξημένη θα είναι κατά τόπους η αίσθηση δυσφορίας.

Αίθριος θα είναι ο καιρός στα Χανιά με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 26 έως 30 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βόρειους ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 3 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας περιμένουμε αλλαγή στο σκηνικό του καιρού, με τοπική συννεφιά, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 27 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βόρεια κατεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.

Αίθριος θα είναι ο καιρός στο Ηράκλειο με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 27 έως 31 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βορειοδυτικούς ανέμους ως 4 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδινές ώρες προβλέπεται μεταβολή του καιρού, με αρκετές νεφώσεις, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 27 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων με ένταση μέχρι 3 μποφόρ.

Αίθριος θα είναι ο καιρός και στο Ρέθυμνο με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 26 έως 30 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βόρειους ανέμους ως 3 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδινές ώρες προβλέπεται μεταβολή του καιρού, με συννεφιά, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 26 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από βόρεια διεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ.

5 views0 comments

Recent Posts

See All

ΟΜΙΛΙΑ ΜΕ ΘΕΜΑ : TA ΕΠΙΤΕΥΓΜΑΤΑ ΤΩΝ ΚΡΗΤΩΝ ΚΑΙ Η ΔΡΑΣΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ

TA ΕΠΙΤΕΥΓΜΑΤΑ ΤΩΝ ΚΡΗΤΩΝ ΚΑΙ Η ΔΡΑΣΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ, ήταν το θέμα της διάλεξης του Οικονομολόγου - Κοινωνιολόγου και συγγραφέα Δρ. Λεωνίδα Μπίλλη ο οποίος με τεκμηριωμένα στοιχεία κατέδειξε

Πανελλήνια Ομοσπονδία 

Πολιτιστικών Κρητικών Σωματείων

Π.Ο.Π.Κ.Σ. 

bottom of page